Uitnodiging Bewonersoverleg 17 oktober 2005

Aan de bewoners en winkeliers van de Lage Zijde.

Nu de vernieuwing van de Hoge Zijde nagenoeg is afgerond maakt de gemeente plannen om de Lage Zijde aan te passen. Dat is dus het gebied waarin u woont. In de pers zijn daarover al enkele artikelen verschenen en ook op TV West is er aandacht aan besteed.

Als grootste lokale fractie “Alphen Eén” willen wij graag met u overleg-gen hoe uw wensen kunnen worden ingepast in de komende gemeentelijke plannen. Alhoewel de gemeente officieel nog geen exacte ideeën bekend heeft gemaakt zijn in de pers wel een aantal mogelijke bouwactiviteiten genoemd.

Om uw mening te peilen, en uw visie aangaande de inrichting van de Lage Zijde te horen, organiseert de fractie van “Alphen Eén” een inspraak-avond om samen met u te discussiëren over de toekomst van uw buurt. Dat maakt het voor onze fractie mogelijk om in de discussie met het College uw plannen en wensen voor de Lage Zijde te laten horen.

Kom naar deze bijeenkomst en laat uw stem horen zodat uw buurt wordt verbouwd op een manier, die aansluit bij uw wensen. Het bewonersoverleg vindt plaats op maandagavond 17 oktober a.s. om 20.00 uur in het gebouw “Dames van Alphen “ Lauraplein 2, 2406 BB Alphen aan den Rijn. (het oude NABIJ).

Wij rekenen op uw komst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *