Kimberly Venema

Kimberly-Venema-Team-RijnGouweLokaal-rond

Alphen aan den Rijn

Geboren in Leiderdorp maar op en top Alphense, is Kimberly al jarenlang actief als vrijwilliger bij onder andere Tom in de Buurt en Buurtteam Zeeheldenbuurt. Door die werkzaamheden ziet zij al gauw waar de schoen wringt, zeker in een tijd die gekenmerkt wordt door beperkingen wegens het coronavirus.

“Veel ouderen zitten binnen. Dat is gewoon heel erg, zoveel activiteiten die niet doorgaan. Alle welzijnsactiviteiten, samenkomsten, koffieochtenden en het gezamenlijk eten… Dat is ook mijn politieke motivatie: de ouderen in onze gemeente. Er is elke keer weer gedoe met buurthuizen en financiering. Terwijl eenzaamheid onder alle leeftijdsgroepen een steeds groter probleem wordt.”

Kimberly studeerde Social Work, is creatief en ook betrokken bij diverse kerkelijke activiteiten. Rust pakt ze tijdens wandelingen met haar hondje Dushi. Ouderen en jongeren zijn de doelgroepen waarvoor ze zich al jaren inzet. Dit blijft ze doen, maar nu dus ook op politiek vlak met RijnGouweLokaal!

Misschien ook interessant voor u?

actie bewoners parkeren

Actie: Gratis parkeren voor bewoners vanaf 18:00

26 maart 2023

Actie: Gratis parkeren voor bewoners vanaf 18:00

Lees verder

Vragen RijnGouweLokaal aan het gemeentebestuur inzake overlast Diamantstraat

15 augustus 2018

Vragen RijnGouweLokaal aan het gemeentebestuur inzake overlast Diamantstraat Alphen aan den Rijn, 15 augustus 2018 Het College van Burgemeester en Wethouders Geacht College, Onze fractie heeft vragen naar aanleiding van…

Lees verder
Ank-de-Groot-Slagter-RijnGouweLokaal-Ank-is-Ank-klaar

Trots op onze lijsttrekker: Ank blijft Ank!

15 maart 2022

Daar zit ze, in haar Ajax-kamer. Bril op het puntje van de neus en, natuurlijk, met de gebruikelijke wifi-problemen. “Ziggo? Gaat morgen de deur uit!”, is één van de quotes…

Lees verder