Joey Mansveld

Raadscommissielid

Als net afgestudeerd student Communicatie aan Hogeschool Leiden volg ik het nieuws op de voet en verdiep ik mij graag in de actualiteit. Het komt dan ook niet zelden voor dat ik mij begeef op Twitter of dat ik struin door een van de vele nieuwsapps, op zoek naar de laatste (politieke) nieuwtjes. Ondanks dat ik op dit moment een parttime werk bij de BCC in Zoeterwoude als productadviseur en servicemedewerker, besteed ik meer tijd aan mijn voetbalclub. Als vrijwilliger bij Voetbalvereniging Koudekerk ben ik namelijk verantwoordelijk voor o.a. de socialmediakanalen, de website en webshop.

Ik ben blij met de kans die RijnGouweLokaal mij biedt. Binnen deze lokale partij kan ik ontdekken of het politieke vak ook echt bij mij past. Tijdens deze ontdekkingstocht hoop ik niet alleen veel mooie dingen voor de dorpskernen te kunnen bewerkstelligen, maar ook Alphen-Stad zal niet aan mijn aandacht ontsnappen. Alleen door oog te hebben voor beide maken we de gemeente iedere dag een beetje beter.

Geplaatst in

Misschien ook interessant voor u?

202203-Advertenties-AD-print-14-maart-V1.0

Advertentie AD Groene Hart 14 maart 2022

12 maart 2022
Lees verder
Ank de Groot opnieuw lijsttrekker RijnGouweLokaal 1

Het Grote Lijsttrekkersdebat 7 maart 2022

14 februari 2022

Lijsttrekker Ank de Groot-Slagter. Live te volgen op televisie, radio en de website van Studio Alphen.

Lees verder
Bart-de-Vreede-Team-RijnGouweLokaal-vierkant

Verkiezingsdebat Rijnwoude

14 februari 2022

Wooncorporatie Habeko organiseert in samenwerking met de dorpsoverleggen van Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Groenendijk en Koudekerk aan den Rijn een verkiezingsdebat.

Lees verder