OPENING VERKIEZINGSCAMPAGNE

OPENING VERKIEZINGSCAMPAGNE

RijnGouweLokaal opent zaterdag 19 oktober a.s. de verkiezingscampagne op het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn. Om 11.00 uur is iedereen van harte welkom voor koffie met iets lekkers in lunchroom ’t Pleintje, een onderneming die zich nog steeds staande houdt op dit verpauperde plein en die we op deze wijze een hart onder de riem willen steken.

RijnGouweLokaal kiest voor het Thorbeckeplein omdat de partij zich al jaren inzet voor een kleinschalige ontwikkeling van de Lage Zijde. Een Lage Zijde, die door de megalomane ideeën van de huidige collegepartijen VVD, PvdA, CDA en CU helemaal verpauperd is. RijnGouweLokaal wil dat het Nutsgebouw (eventueel met aanbouw) het middelpunt van de Lage Zijde wordt met daarin de bibliotheek, een grand-café en ruimte voor culturele activiteiten.

Verder moet het Thorbeckeplein opnieuw ingericht worden met ruimte voor horeca, (specialiteiten)winkels, dienstverlening, waterfontein, mooie beplanting en ook daar ruimte voor culturele buitenactiviteiten. Verder aandacht voor de historische panden, waaronder het pand waarin vroeger herberg “De Prins van Oranje” gevestigd was. Kleinschalige stapsgewijze ontwikkeling per pand.

Na de koffie zullen partijleden over de markt en door het centrum van Alphen lopen. De komende weken zullen partijleden ook de overige kernen inclusief winkelcentra etc. gaan bezoeken. Volg daarvoor onze website!

Dus ook benieuwd naar de speerpunten van RijnGouweLokaal of gewoon zin in een politiek praatje, kom dan aanstaande zaterdag om 11.00 uur naar

’t Pleintje aan de Lage Zijde! De koffie staat klaar!

Het moet nu anders!

Het kan anders!

Stem Lokaal, Stem RIJNGOUWELOKAAL

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *