Onvrede politieke besluiten lage zijde

Bent u ook zo ontevreden met de politieke besluiten rondom de Lage Zijde ?

Onlangs zijn de bouwplannen voor de Lage Zijde in de Gemeenteraad besproken en vastgesteld. Toen deze plannen bekend werden hebben wij de bewoners in gebouw Nabij geïnformeerd. Ook hebben wij in een enquête gevraagd naar uw mening. Op deze enquête is door velen gereageerd en we hebben de uitkomsten van deze enquête meegenomen in ons standpunt over de Lage Zijde. U bleek in overgrote meerderheid erg gehecht aan de karakteristieke kleinschalige dorpssfeer van de Lage Zijde.

Wij hebben ons in de Gemeenteraad dan ook verzet tegen de grootschalige afbraakplannen voor de Lage Zijde. Met name heeft Alphen Eén zich ook gekeerd tegen de komst van een waterfront. Een hoop karakteristieke panden zouden moeten worden gesloopt voor de aanleg van een jachthaven, die maar een paar maanden per jaar kan worden gebruikt. En dat alles zou u, de burgers van Alphen, € 13 miljoen moeten gaan kosten. Tevens hebben wij ons gekeerd tegen de sloop van de gebouwen rond het Nuts- c.q. Fortis-gebouw. Ook dat betekent de onnodige sloop van panden die nog decennia lang de omgeving kunnen sieren. Men wil daar nu zelfs een situatie te creëren die er in het verleden nooit is geweest.

1 antwoord
  1. et joha zegt:

    ik wil de partij bedanken voor de inzet voor de bewoners van de raafstraat ook al mocht het niet baten ik blijf toch zeer bezorgd want weg kunnen wij niet meer want wie wil een huis kopen met een flat van 30 meter in de tuin maar aan jullie inzet heeft het niet gelegen bedankt

    vr. groet
    et.joha
    raafstraat 152

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *