Machtigste man? Domste man!

Beste mensen,
Onderstaand een reactie op de opmerkingen van John Vermeer in het AD van vandaag.
Machtigste man? Domste man!
In het AD van vandaag lees ik dat John Vermeer vindt dat “al die kleine fracties van alles roepen in de media en overal oorlog van maken. Voor de bestuurbaarheid van de gemeente is dat niet bevorderlijk”. Als fractievoorzitter van een kleine fractie wil ik de heer Vermeer erop wijzen dat niet de kleine fracties in de gemeenteraad het vertrouwen in de burgemeester hebben opgezegd maar de wethouders van de VVD, PvdA, CDA en ChristenUnie. Het zijn niet de gemeenteraadsleden van kleine fracties die ten onrechte in een sociale huurwoning wonen maar een wethouder van de grote PvdA! Het zijn geen gemeenteraadsleden van kleine fracties die anti-kraak wonen maar topambtenaren waar een wethouder van het grote CDA voor verantwoordelijk is. Het zijn wel de kleine fracties die een luis in de pels zijn van een college en collegepartijen en zaken boven tafel weten te brengen die gewoon niet deugen. Voordat de heer Vermeer dus allerlei dingen roept in de krant had hij zich beter eerst in de zaak kunnen verdiepen dan de schuld neer te leggen bij de kleine fracties die hier part noch deel aan hebben. Ik ga er niet vanuit dat hij mijn woorden serieus neemt omdat ik van een kleine partij ben. Maar wellicht moet hij dan de weblog van zijn mede-ondenemer Machiel van der Schoot dan maar eens lezen. Die zal hij toch wel serieus willen nemen?
De heer Vermeer is uitgeroepen tot de machtigste man van Alphen. Voor mij is hij ook de domste man van Alphen!
Ank de Groot-Slagter, fractievoorzitter Alphen Eén
1 antwoord
 1. F. Quarles van Ufford zegt:

  Geen idee wie John Vermeer is en namens wie hij spreekt dan wel schrijft. Mis ik wat belangrijks?
  Laat onverlet dat het vertrek van de G. goed nieuws is. Waarom dan zo boos ipv blij? Net als zijn voorganger had hij niets met de burgers van ons dorp. Ik begrijp dat de G echt incompetent is.
  Waar het BING rapport over gaat weet ik niet. Staat het al op de gemeentelijke web site? Kan het niet vinden.

  Verder moet je toch weten dat de lokale PvdA voorstander is van “scheef wonen”. Wie appelen vaart wie appelen eet.

  Ook bij deze D66 burgemeester geldt het adagium dat het burgers bij het bestuur betrekken alleen een electoraal belang dient. Je moet geen last hebben van betrokken burgers.

  Kortom, maak je niet druk ga het feit vieren! Herevalueer de selektiekriteria voordat de VVD CdK weer met een incompetente en vooral politieke benoeming komt. Ons dorp verdient beter.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *