Ank de Groot-Slagter, Lijsttrekker RijnGouweLokaal

Ik ben Ank de Groot-Slagter. Ik ben politiek actief sinds 1990 en zit sinds die tijd in de raad. Ik ben vanaf de start betrokken bij RijnGouweLokaal (voorheen Alphen Eén). Zes weken na mijn geboorte verhuisden mijn ouders weer terug naar Alphen aan den Rijn en ik heb Alphen zien groeien van een klein dorp tot een plaats met meer dan 100.000 inwoners. Ik werk in 2018 al 48 jaar op een advocatenkantoor, waarvan de laatste 36 jaar als faillissementsmedewerker.

Naast de politiek ben ik in het verleden betrokken geweest bij het kerkenwerk rond de Goede Herderkerk, iets wat ik met veel plezier heb gedaan. Na een tijdje rust wilde ik weer wat bestuurswerk gaan doen en toen kwam Alphia op mijn pad, de club waar zelfs mijn vader nog gevoetbald heeft. Voor mij als fanatieke voetbalfan een mooie gelegenheid om mijn passies voor voetbal en besturen te combineren. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar voorzitter van deze mooie vereniging. Mijn aandachtspunten binnen de politiek zijn divers, van welzijn in de ruimste zin tot accommodatiebeleid, van sport tot gezondheidszorg, van sociale zaken en werkgelegenheid tot privacywetgeving, kortom alles wat de inwoners direct raakt! Daar heb ik mij altijd sterk voor gemaakt en dat wil ik ook de komende vier jaar blijven doen. Maar daar heb ik natuurlijk wel uw stem voor nodig!

Jan C. de Groot Kandidaat raadslid RijnGouweLokaal (2)

RijnGouweLokaal presenteert Jan C. de Groot

Kandidaat raadslid nr. 2 van RijnGouweLokaal

Een geboren en getogen Alphenaar. Bekend van zowel Avifauna, als Archeon als PostNL en eigenaar van Happy Alphen. Bestuurskundige en al bijna 18 jaar jaar het langstzittende raadscommissielid van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Deskundig, betrokken en betrouwbaar zijn de kern eigenschappen van Jan de Groot.

Hieronder de flyer met de speerpunten waar elke inwoner in Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Boskoop Hazerswoude-Dorp, Koudekerk, Hazerswoude Rijndijk, Aarlanderveen, Benthuizen  op zit te wachten!

Heeft u niet gestemd 4 jaar geleden en u wilt het vertrouwen terug in de lokale politiek?

Gooi daarom uw stempas NIET weg! Stem voor verandering. Het kan ook echt nu anders!

Stem Jan C. de Groot, lijst 10 nr. 2!

Nienke Overeem Kandidaat RijnGouweLokaal (5)

Een rijzende ster in de gelederen van RijnGouweLokaal. Uit de kern Zwammerdam presenteren wij:

Nienke Overeem!

Weronika Klemens-Kołodziej RijnGouweLokaal llista nr.10 pozycja 25

 

Rodacy mieszkancy Alphen ann den Rijn!
Dnia 21.03.2018(sroda),odbedą sie w Holandii wybory samorzdowe.My rowniez jako Polska spoleczność mieszkająca w Holandii,mamy prawo decydowac jak bedzie wygladala nasza lokalna władza.
RijnGouweLokaal!
Jest to jedyna partia,ktora “pomyślała”o Nas o Polakach w Alphen ann den Rijn.
Ma listę 30 kandydatów,którzy dobrze znaja problemy lokalnej społecznosci.Ekspert w swojej dziedzinie,wiarygoni w swoich obietnicach i zaangażowanych w lokalne problemy,Prawdopodonie stykamy sie nie z jedym takim problemem.Dzielnice w ,których mieszkamy,służba zdrowia,bezpieczeństwo ,opieka domowa,Nasi kandydaci uważaja polityke miejską za bardzo ważna !
Z Waszym wsparciem możemy kontynuować pracę dla Was w radzie miejskiej i poza nia!
RijnGouweLokaal llista nr.10 pozycja 25

Jeroen Altona, kandidaat RijnGouweLokaal nr. 17

Mijn naam is Jeroen Altona, ik ben 47 jaar en ben geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Getrouwd met Marina.

Al heel mijn leven woon ik in de Zeeheldenbuurt. Een naoorlogse wijk met een diversiteit aan bewoners.

Al 15 jaar ben ik actief als lid en voorzitter van buurtteam en bewonerscommissie.

Een kernpunt waar ook RijngouweLokaal voor staat is het behoud  welzijnsaccomodaties, zoals in mijn wijk, Wijkcentrum de Zeehelden.

In onze wijk verzorgt het buurtteam activiteiten voor bewoners. Zoals een maandelijkse koffieochtend.

De zorg van goedkope huurwoningen in mijn wijk gaat mij aan het hart. Ik zet mij met volle overtuiging in voor renovatie en onderhoud van deze woningen. Ook in onze wijk worden de bewoners steeds ouder, een goede thuiszorg met aandacht voor de mens vind ik belangrijk.

RijnGouweLokaal heeft mij geraakt door de betrokkenheid met onze wijk en het meedenken om de leefbaarheid van de wijk goed te houden.

Daarom stem op 21 maart RijnGouweLokaal.