RijnGouweLokaal stelt verkiezingsprogramma “Betrokken, deskundig en betrouwbaar”en de eerste 10 kandidaten van de kandidatenlijst vast.

Persbericht

RijnGouweLokaal stelt verkiezingsprogramma “Betrokken, deskundig en betrouwbaar”en de eerste 10 kandidaten van de kandidatenlijst vast.

De Ledenvergadering van RijnGouweLokaal heeft op van 27 november jl. zowel het verkiezingsprogramma: “Betrokken, deskundig en betrouwbaar”van RijnGouweLokaal vastgesteld als de top tien van de kandidatenlijst. De leden van RijnGouweLokaal hebben gekozen voor mensen met een ruime politieke ervaring in de Alphense politiek, die vernieuwing kunnen brengen, die actief zijn bij verschillende verenigingen en maatschappelijke organisaties, die actief zijn of waren in het bedrijfsleven en die actief zijn in de verschillende Alphense kernen.

 

  1. Ank de Groot-Slagter, huidig fractievoorzitter. Al jarenlang het boegbeeld van RijnGouweLokaal en bekroond met de erepenning van de gemeente, huidig voorzitter van voetbalvereniging Alphia, Alphen aan den Rijn.
  2. Jan C. de Groot, huidig commissielid. Al jarenlang actief als commissielid en actief in discussies rondom de thuishulp en de verkeersproblematiek in Hazerswoude-Dorp en Boskoop. Eigenaar social mediasite Happy Alphen en parkmanager Archeon, Alphen aan den Rijn.
  3. Bram Strookman, huidig commissielid. Oud-voorzitter VVD Maarssen en Loosdrecht, commissielid en actief in discussies rond het MFA-gebouw in Zwammerdam en SWA, Zwammerdam.
  4. Ronald van de Stouwe, oud-fractievoorzitter D66, met een zeer ruime politieke ervaring, Alphen aan den Rijn.
  5. Nienke Overeem, nieuw en enthousiast, met een frisse blik op de politiek, Zwammerdam
  6. Wilfried van den Broek, PostNL, Alphen aan den Rijn.
  7. Ron Pool, voorheen Sandra Square Mode, nu o.a. actief als bezorger, een echte politieke activist, Alphen aan den Rijn.
  8. Henk Loomans, ondernemer ( Logra Hoveniers), Boskoop
  9. Elleke Suitela, bestuurlid Stichting Kaju Putih ( Molukse gemeenschap in Alphen), Alphen aan den Rijn
  10. Paul de Hoog, voorzitter RijnGouweLokaal, oud-raadslid PvdA en Alphen 1, Alphen aan den Rijn

Naast deze 10 kandidaten zal de lijst de komende tijd nog verder aangevuld worden.  In ieder geval zullen Harry Slagter en Sandra Lindeman-Pool (voorheen Sandra Square mode ) de laatste twee plekken van de kandidatenlijst innemen als lijstduwers.

Blogger Harry Slagter nu ook op site van RijnGouweLokaal

De recessie voorbij

harry2HARRY

Als je de berichten mag geloven afgelopen week gaan we de goede kant weer op, in ieder geval volgens de directeur van de Nederlandse bank: Klaas Knot. Weliswaar zonder enige cijfermatige onderbouwing, oreerde hij licht aan het eind van de tunnel te zien in de nabije toekomst voor de economie in ons land. Normaal staan economen er om bekend, dit soort uitspraken te doen aan de hand van hard cijfermateriaal en dan is het nog maar de vraag of je daar enig houvast uit kan halen. Tenslotte is de huidige recessie ook ontstaan onder toeziend oog en vooral goedkeuring, door een heel leger van deze cijferneukertjes.

Lees meer