Behoud Het Kasteel

Alphen Eén, PvdA en SP willen Het Kasteel helpen.

10-02-2008

Jan

Jan de Groot, Commissielid, Secretaris, Fractie-secretaris Rijngouwelokaal

Door: Jan de Groot

Alphen Eén, PvdA, en SP hebben vrijdagavond toegezegd zich hard te maken om Het Kasteel te behouden. Zij zijn het niet eens met het besluit van het college van B & W, om Het Kasteel failliet te laten gaan en daarna pas te denken aan een doorstart.

Alle politieke partijen die in de Alphense gemeenteraad vertegenwoordigd zijn, waren door enkele medewerkers van Het Kasteel uitgenodigd om vrijdagavond een bezoek te brengen aan het poppodium tijdens een optreden van Hans Dulfer. Drie partijen kwamen ook echt opdagen.

Ank de Groot-Slagter en Jan de Groot (Alphen Eén), Hélène Oppatja (PvdA) en Ronald Geurts (SP) praatte met de vrijwilligers van Het Kasteel. Ank de Groot heeft aangeboden een voortrekkersrol te willen vervullen om de Alphense politiek in beweging te brengen. Met haar kennis vanuit haar beroepspraktijk bij La Gro Advocaten kent zij de juridische gevolgen van een faillissement en de mogelijkheden van een definitieve surseance.

De raadsvergadering van 21 februari lijkt cruciaal te worden voor het voortbestaan van Het Kasteel. De medewerkers hopen nog meer partijen over te halen om te helpen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *