Afzeikstukjes in AD van Herman de Jong

In AD van 24 januari 2013 meent Herman de Jong te moeten stellen dat mijn eigen belang in de politiek kennelijk belangrijker is dan verantwoordelijkheid te nemen voor de strijd tegen drankmisbruik in de kantines.
Ik vind deze opmerkingen ronduit onbeschoft en beledigend. Ik heb allereerst aangegeven dat Alphia uiteraard meedoet  maar dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid heeft in de kantine en dat ik daar geen politieagent kan spelen.
Wij zijn bij Alphia druk bezig met een normen- en waardenbeleid en ook daarbij gaat het over drankmisbruik. Let wel: misbruik en geen gebruik. En iedereen weet dat sportkantines omzet nodig hebben. Dat geld gebruiken wij weer voor heel veel andere activiteiten in onze club, bijvoorbeeld voor onze jeugd. Wat mijn eigen belang hierin is ontgaat mij en ook wat mijn raadslidmaatschap daarmee te maken heeft. Ik heb een baan, ben raadslid en voorzitter van een voetbalvereniging en doe dat nog wat andere zaken in Alphen Ik probeer mij dus in te zetten voor de inwoners van Alphen en dat doe ik met het grootste plezier. Dat is meer dan het schrijven van afzeikstukjes in de krant, zoals Herman de Jong regelmatig meent te moeten doen. Zo makkelijk en zo goedkoop!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *